7/31/2013

310713






Voi koiruuksien koiruus. 
Tässä taannoin sisko, serkku ja Bertta koira viipyivät luonani hetken. Tuona aikana ihastuin, tai melkeimpä rakastuin Berttaan, sekä kyseisen toverin sympaattiseen luonteeseen. Meillä ei ole kotona ollut koskaan eläimiä, mitä nyt kerran syntymäpäivälahjaksi sain kalan lasisessa maljassa. Reippaasti ja vähemmän reippaasti tuota yksilöä hoivasin, kunnes aika Elmeristä jätti, ja maamo vetäisi kuolleen lemmikkini vessanpöntöstä alas.
Olen haaveillut omasata koirasta silloin tällöin, joskus enemmän, joskus vähemmän. Kunnes sitten nyt uuden ystäväni Bertan myötä olen haaveillut enemmän ja enemmän. Yksinäisinä hetkinä sitä kaipaa jotain, jota rapsuttaa ja hoivata. Koirakuumetta tämä lienen, tuumin minä peläten. Ei sitä tiedä, jos joskus vielä omaan pesään saan pienen vipeltäjän. Haaveissa on hyvä elää.

7/30/2013

300713






Kyllä minä sanon, että on niin mainiota levittää jonkinmoinen hursti nurmelle ja nauttia näistä kesän tuomista mahdollisuuksista. Pieni hetki lehtiä lueskellen ja limua ryypiskellen on välillä paikallaan. Jos hetken saa vielä jakaa kullanarvoisten ystävien seurassa, voi olla kerrassaan kiitollinen.

p.s Tervetuloa uudet lukijat, olen iloinen teistä!

7/29/2013

290713







Loppuviikon katoin pöytää vieraille, keräsin vadelmia ja leivoimpa yhden vattupiirakankin. Tänään on taas maanantai ja arki. Viikonlopun vieraat menneet, pesä hiljainen. Seuraavia kyläläisiä jo odottelen, loppuviikosta taitanevat saapua. Sitä ennen aion mietiskellä tulevaa muuttoa, sekä haaveilla kaikesta ihanasta.

7/26/2013

260713





Täällä minä touhuten odotan viikonloppuvieraita! Vattuinen marjapiirakka uunissa ja ruoan laitto kesken. Tyynytkin on niin somasti rivissä, että tervetuloa vaan kuomat!

Mukavaa viikonlopun alkutaivalta teillekkin armaat!

7/23/2013

230713








Kastelahjaksi kummitytölle tein peiton Marimekon kankaista. Lisäksi ompelin myös pöllön, tuon pilkullisen. Armas työtoverini teki nuo kaunoiset villasukat, vein ne pienelle syksyä ajatellen. 
Ilmat ovat viilenneet. Mieli tekisi vetää hartioille villaista ja käpertyä teekupin kanssa. Syksy, ethän tule aivan vielä? Tule kesä takaisin, tuo aurinko vielä luoksemme. Antamaan valoa, eloa ja lämpöä.

7/22/2013

220713







Rakkaan pienokaisen kastejuhla eilen. Kummityttö sai kauniin nimen. Kaunis on hän itsekin. Niin tahraton. Ihana juhla, paljon vieraita ja riemullista juhlamieltä. Kotona oli hyvä nukahtaa. Nukkuva lapsi on ehkä kauneinta. Pieniä sormia katsellessa mieli aivan heltyy. 

"Olet suloinen kuin kukka,niin vieno ja tahraton;
minä katson ja kaihomieli minun rinnassani on.
Kädet tahtoisin pääsi päälle minä laskea rukoillen;
noin tahraton olkoon hän aina, noin vieno ja suloinen."

7/16/2013

160713










Piristävä pieni irtiotto serkkujen luo. Retkeilyä ja kauniita maisemia Kuusiston linnan raunioilla. Lisäksi ostoksia, tarpeellisia ja tarpeettomia. Kyllä se on vaan niin, että matkailu avartaa ja laajentaa. Pienet paussit arjen keskellä ovat niitä parahia. Kiitos te rakkaat, että saimme viipyä hetken teidän luonanne!

7/13/2013

130713







Hempeää lauantaita. Vaaleanpunaista puuroa tein viimekesäisestä viinimarjamehusta. Tuli muuten mukavan kirpsakkaa. Kiikkutuoli sai alleen kesäisen räsymaton Tiimarin alennusmyynnistä. Kolme euroa maksoin tuosta puuvillamatosta. Samanlaisen ostin myös keittiön kaappien eteen. Näin kesällä kaipaa vaaleita sävyjä. Minulle ovat aikamoisen uutta nuo kaikki pastellivärit ja hempeät asiat. Ihmisen mieli kun on muuttuvainen. 

7/12/2013

120713




Paperikirjeet. Jotain korvaamatonta. Rakastan. Koko pienen elämäni olen pitänyt kirjoittamisesta. Lapsena oli monen monta kirjekaveria, heitä joille kerroin kuulumisia paperilla. Kynä sauhuten. 
Pitkän tauon jälkeen olemme erään ystävän kanssa ruenneet taas kirjoittelemaan. Pari päivää takaperin omaan postilaatikkoon oli postimies tuonut taas kuoren, jonka sisältö on jotain ainutlaatuista ja yhtä ilahduttavaa joka kerta. Kirjoitin jo vastauskirjeen, saa nähdä koska selviän postimerkkikaupalle. Kiitos A tästä ihanasta ja vanhanaikaisesta tavasta jolla toisiamme olemme keksineet ilahduttaa!