6/17/2014

170614




Sain alkuvuodesta lahjoituksena pienen pussillisen lankajämiä! Miten ilostuttikaan minua tuo monivärinen lankaseurakunta! Virkkailin muutaman päivän koulunpenkillä sitten näitä villaisia mummoruutuja noista kyseisistä jämistä ja oikein värikäs kokoelma kasaantui. Kevään korvalla vaihtui lanka puuvillaiseen ja virkkailin puuvillaisia ruutuja. Kesän tultua vieraaksemme, ovat neliöt jääneet odottamaan syksyä! Syksyn tullen kaivan kuitenkin taas villalangat (ja kenties myös puuvillalangat) esiin ja virkkailen lisää näitä ihanuuksia. Tottahan oli tämänkin marjatan aika oppia mummoruutujen salat. 

6/09/2014

090614


Kesä on lähtenyt kauniina ja lämpimänä käyntiin. Elo on ollu oikein oivaa ja aurinkoista. Muuttokuorma on tuotu toiselle puolelle armasta isänmaata, lännestä itään. Vanhempien luo olen nyt väliaikaisesti tavarani kantanut ja nauttinut vapaudesta, kun ei ole koulua eikä töitäkään päivittäin.
Rakas ystävä kävi täällä idässä vieraana, ja käytiin yhdessä Kolilla ihailemassa vaaramaisemia. Miten onkaan sitten kuvan kaunista, kun silmänsä aukaisee.

PS. käykääpä osallistumassa ihanaan arvontaan Antaa päivän paistaa- blogissa :o)