9/19/2012

190912

Rohkenen julkistaa myös muutaman kuvan terassiltani, joka tönöttää ikkunani alla. Keskeneräinen. Antakaa vinkkejä, mitä terassille voisi laittaa! 
Pihlajanmarjat on rakkaita. Niiin hienon värisiä. Omani kieltämättä hivenen nahistuneita jo, mutta kelpaavat vielä hetken. 

 Päänuppini kärsii pienoisesta ideoiden puutteesta. Ehdottakaa te armaat tiirailijat, millaista juttua tänne väkertäisin. Toivokaa jokainen jotain. Mitä haluaisitte nähdä tai kuulla.

4 kommenttia:

 1. En mää tiedä, tulin vaan sanomaan, että onpas kaunista! :) Ja ne pihlajanmarjat ovat niin hienoja! Olen katsellut puita sillä silmällä aina lenkillä, mutta en ole uskaltanut mennä repimään ja sitten kun ihan asioikseni menin yhden pellon läpi sellaiselle pihlajalle, joka oli tarpeeksi syrjässä, olikin marjat kumman mustia. Pitänee siis toimia pian, jos meinaan saada maljakkooni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiki!
  Marjat alkavat olla jo hiukan pahoinvoivia, siispä toimi ripeästi! Itsekkin taidan vielä käydä maljakkoon hakemassa. Pimeässä ja varuillaan, niin ettei jää kiinni :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia !olisi kiva nähhä esim.käsitöitäsi,ja leipomuksiasi sekä ihan vaikka reseptejä.Sit jos oisit jossain kuvassa ite,vaikka lempivaatteissasi .....

  VastaaPoista
 4. Tee jotain herkkuu ja laita ohje :) Kaikki on ollu niin hyviä, mutta valitettavasti hävis sillon täältä :(

  VastaaPoista