10/30/2012

301012Talvi on tullut todella. Lunta pyryttää, ja tämä martta huiskii terassia luudallaan. Tuon kyseisen luudan ostin kerran eräältä torimyyjältä. En halunnut tavallista varsiharjaa, joten tämä  yksilö pääsi matkustamaan torilta pyöräni korissa. 
Mielessä jo vähän joulu, himottaisi laittaa jouluvalo johonkin. Aivan kuin salaa.


Pienen pieni papu oli hoidossa eilen. Oskar, puolitoista kuukautta. Suloiset kippuravarpaat ja hellästi puristava nyrkki. Niin viaton, kun katsoo ruskeilla silmillään. Niin rakastettava.7 kommenttia:

 1. Kyllä ehdottomasti kannattaa laittaa jo jouluvalot, itsekin olen niitä alkanut jo virittelemään. ;o) Ja eihän niitä tarvitse välttämättä kutsua JOULUvaloiksi, nehän voivat olla vaikka vain KAUSIvalot jos se yhtään helpottaa!! :oD

  Teillä on siellä jo niin paljon lunta, täällä kerran satoi hyvin vähäsen ja sekin on jo sulanut pois. :o(

  VastaaPoista
 2. Pitääpä kaivaa jotakin valoja esiin! toinen vaihtoehto voisi olla tunnelmavalot ;o)
  kiitos kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 3. kadehdin tuota sun sänkyä! voi vitsit, itelläkin on ollu jo pitkään haaveissa tuommonen,,, tosin se on vieläkin vaan haave. kotikonnuilta löytyis noita lavoja mutta ne on seissy niin kauan ulkona ettei ehkä enää toimis tuossa käytössä :/ Toinen vaihtoehto on todella vanha sairaalasänky joka tosin odottaa edelleen kunnostamista tuolla tallissa.. (tosin isoisä kerkesi sen jo osittain tuhoamaan, vanhus kun ei ymmärrä sen päälle että joku tykkää vanhasta...) mutta kaipa siitä vielä kelpo sängyn saa :)

  Laita ihmeessä "tunnelmavaloja", meiltä jo kotoa löytyy, taidanpa kämpällekkin raahata jonkinmoisia valoja kun sinne taas menen.. ü

  ihana kirjoitus, tää on yks lemppariblogeista ! ü

  VastaaPoista
 4. Kiitos Linea ihanasta kommentistasi! Sydän.

  Mulla oli pitkään haaveena tuo sänky, sitten aivan kuin pakon edestä piti toteuttaa, kun muutin syksyllä yksin asumaan, eikä ollut vara tuhlata sänkyyn. Vähän aika sitten sain vielä pyörätkin tuonne alle!
  Usein haaveilen, että jos joskus omistan lapsia, heillä on ihanat vanhat sairaalasängyt :o)

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon jo meinannut mutta en oo vielä uskaltanu laittaa. Ihania kuvia ja IHANA sänky, hienot nuo pyörät!!
  -Lilli

  VastaaPoista
 6. Kiitos piristävistä kommenteista :)

  VastaaPoista