12/31/2012

311212

Tammikuu. Juotiin kuumaa kylmän keskellä. Reissattiin. Ihasteltiin lumisia maisemia. Koti oli Seinäjoella. Kaksio, minulla ja ystävällä.Helmikuu. Töitä lasten parissa. Pyörä oli kovassa käytössä, auton ollessa rikki. Odotettiin jo kevättä.
Maaliskuu. Kävi monet vieraat. Kevättä tuntui rinnassa. Valoa pilkisti jo ennemmän ikkunasta. Odotettiin jo kesää.Huhtikuu. Kasvatettiin vihreää. Pakattiin tavarat kohti Heinäpeltoa, kesäpesää.Toukokuu. Seinäjoen asunnossa oli tyhjää. Olin siellä viikot, viikonlopuiksi lähdin laittamaan kesäasuntoa. Retkeiltiin hoitopoikien kanssa. Ihasteltiin kesäistä maisemaa. Seikkailtiin. Oli ollut hyvä kevät, mutta jokin oli väsyttänyt. Elämästä meni elo. Ja ilo.
Kesäkuu. Piti yrittää varovasti eteenpäin. Kesäpesä oli ihana. Pönttöuuni huoneessa. Monet hyvät hetket. Mieleenpainuvia keskusteluja. Muistatko kun istuit vieressäni?
Paljuilua ja saunomista. Jäätelöä. Paljon illanviettoja, kesäöitä.Heinäkuu. Reissaamista ja lisää jäätelöä. Kukkia. Kesäistä eloa.Elokuu. Tossuilua. Ostin penaalin, koulu alkoi. Marjoja; vadelmaa, mustikkaa, mansikkaa ja viinimarjoja. Syksyn tuntua, pakkaamista taas. Muuttofiiliksiä. Haikeus.
Syyskuu. Fiilistelyä omassa pesässä. Illanviettoja. Ikimuistoiset ylläri syntymäpäivät.
Lokakuu. Hämärtyvää. Kynttilöitä. Uusi koulupöytä. Tilkkupeitto. Monta iltaa neuloen.Marraskuu. Ompelukone lauloi. Valmistautumista joulumessuille. Suuren juhlan odotusta. Kynttilöitä.
Joulukuu. Paketteja. Tunnelmaa. Loma kotiin, joulu rakkaiden kanssa.Viimeinen päivä tätä vuotta. Huomenna alkaa uusi vuosi. Toivottavasti hyvä.
Tänään on palattu joululomalta omaan pesään. Joulu riisuttu laatikkoon. Ensi vuonna uudestaan se kaikki ihana. Haikeaa. Joulu on rakas.

Tulkoon teille hyvä ja onnellinen uusi vuosi 2013!

7 kommenttia:

 1. ihana vuosi iloineen ja huolineen!
  Onnea vuoteen 2013!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ♥

  ja parempaa vuotta 2013 ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa tälle vuodelle.

  VastaaPoista
 4. Ihana oli nähä joulupäivänä, vaikkakin pikaisesti. Ens kerralla sit paremmin!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia täälläkin. Ja kauniita koteja. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos kiitos teille kaikille!

  VastaaPoista