10/08/2013

081013


Tuossa taannoin tilasin H&M:n verkkokaupasta muutaman tyynyliinan. Teksti tyynyliinasta tuli lemppari, vaikka mietin alkuun onko se liian koristeellinen. Raitatyynyliinat ovat myös samaisesta ruotsalaisesta. 
Yksi vierasjakkaroista sai näin syksyn kunniaksi töppöset! Eikö ole aika nastat? Olisi pitänyt ostaa useammalle tuolille. Nämä söpöydet löytyivät Tigeristä!

Ajatukset ovat tulevassa viikonlopussa ja pikkuisen vipeltäjän tulossa, tänään kuitenkin taas vähän vietetään iltaa neulomisen ja ompelemisen parissa. Helpoista helpoin leipä on kohoamassa ja kohta tuvan täyttää mukava tuoksu. Tervetuloa marttailemaan sisaret!

11 kommenttia:

 1. Syksy on hyvää aikaa marttailla. Olo on turvallinen, kun ympärillä tuoksuu kotitekoinen leipä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen samaa mieltä että leivän tai pullan tuosku tuo turvallisuuden ja kotoisuuden!

   Poista
 2. Minkälainen on tuo helppo leipä? Ihanaa, kun saat kohta pennun kotiin! Näin viikonloppuna tytön jolla oli sylissä peittoon käärittynä samanlainen pikkukoira. He näyttivät niin rakkailta toisilleen. En voinut olla ajattelematta sinua! -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin yrittää laittaa ohjeen tänne blogiin joskus lähiaikoina! Ohje on tehty Tupperwaren Ultra Pro vuoalle, en ole kokeillut muissa vuoissa että toimiiko.
   Ihanaa kun saa oman pennun tänne, ja voi rakastua ja rakastaa :)

   Poista
 3. hauskat töppöset tuolilla! kivoja tyynyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töppöset olivat kyllä hauska löytö, turhat sinänsä, mutta mukavan iloiset!

   Poista
 4. Ei vitsi mitkä töppöset!! HAuska! Se leivän ohje alkoi kutkuttaa täälläkin... jos joskus kerkeet ohjetta laittaa niin oispa kiva kokeilla. Sama täällä, tuntuu, että yhtäkkiä alan bongailemaan chihuja enemmän ja enemmän, ja ajattelen sinua! Eipä silti, ajattelen usein muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne kommentistasi! Ihana kuulla, että vierailen ajatuksissasi! Samoin te kaikki siellä, olette usein minun mielessä! En malttaisi millään odottaa, että saan pennun kotiin! Saatte tekin sitten tutustua siihen kun tulen itäsuomeen!

   Poista
 5. Hehhee, ihan mahtavat nuo tuolin töppöset!

  VastaaPoista