11/09/2013

091113Eloa omassa pesässä. Liinu kasvaa ja touhottaa. Iloa se on tuonut, enemmän kuin saatoin arvata. Pieni kuusi pääsi olkkariin. Piti ottaa esiin, jotta ehtii siitä hiukan nauttia. Viikon päästä lähdemme loppuvuodeksi toiselle puolelle Suomea. Pesä jää odottamaan tammikuuta ja sitä, kun palaamme taas. 

15 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana pikkukaveri! <3 Kaunis on myös koti. Hyvä valinta on tuo räsymatto pöydän alla. Tykkään kovasti koko kokonaisuudesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavasta kommentista! Joo, löytyivät matto sekä pöytä häkkivarastosta joulukoristeita penkoessa! olivat sinne unholaan jääneet!

   Poista
 2. Kivalta näyttää sun kämppä :)

  VastaaPoista
 3. Liinu on kyllä suloinen pieni koira. Sinä myös itse suloisuus! Kaunis koti sulla. Itselläni ei ole vielä ollut ajatustakaan joululle. Samanlainen kuusi nököttää varastossa. Jospa Se sieltä kulkeutuisi päivänvaloon joku päivä. -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista K! Kyllä se joulu vielä teidänkin pirttiin hiipii :)

   Poista
 4. Ihana kuva Liinusta <3

  VastaaPoista
 5. Siis sielu lepää näissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo oli koskettavasti sanottu. <3

   Poista
  2. ei voi olla tommosta sulosuutta luoja luonut!eläimet on kyllä ihaninta,mitä olla voi
   kaunis koti sinulla
   t kirsi

   Poista
 6. Ihanan kaunista! Ja mikä ihana karvakorva!

  VastaaPoista
 7. Mää yhä niin paljon pidän sun blogista, etenkin kun nyt vähän tiiän kuin kiva tyyppi siellä ruudun toisella puolella on.ü Sun kämppä näyttää siltä, että mää tykkäisin miljoonasta jutusta mitä siellä on!

  VastaaPoista