1/26/2014

260114
Liinu, pieni karvapallo, lähti viikko sitten reissuun vanhempieni luo Itä- Suomeen. Ihmettelette varmaan, miksi. No, koulupäiväni ovat lähitulevaisuudessa maratonin mittaisia, sillä käyn vähän aikaa koulua kauempana. Liinun parasta ajatellen, pääsi tuo pieni murunen väliaikaisesti perheeni luokse. Siellä Liinulla on hyvä olla, eikä päivät ole niin yksinäisiä. Sisarukseni ja vanhempani, jotka kovin rakkaita ovat, pitävät hyvää huolta pallerosta.
Tuon oikein oivan kaverinihan hankin pitkäkarvaisena Chihuahua pentuna, mutta oston jälkeen selvisi, että suvussa on jossain kohti jotain muutakin rotua myyjän alkuperäisistä sanoista huolimatta. Se, että joku ei ole rehellinen, on mielestäni niin perin ikävää, kun itselle rehellisyys on yksi tärkeimmistä asioista ihmisessä. Se sattuu ja vihastuttaa. 
Liinu kasvaa kokoajan, ja on ylättys minkälainen tuosta kaverista tulee. Mamin sydän on sulatettu jo ensikohtaamisessa hellyttävillä silmillä ja karvaturkilla. Ulkonäkö ja rotupuhtaus on toisarvoinen asia minulle, toivon vain että Liinu saisi olla terve ja onnellinen. <3

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Johanna, kyllä tästä pienestä on ollut paljon iloa, vaikka vastuutakin toki tuonut tullessaan. <3

   Poista
 2. söpö Liinu, ja voi hyväksikin olla sekarotua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Sekarotuinen voi olla terveempi muun muassa. Toivotaan että Liinusta kasvaa pärjäävä ja reipas yksilö <3

   Poista
 3. Oi söpöläistä! Ihmisten epärehellisyys kyllä niin vihastuttaa. Rakas, rakas Liinu joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Tällä pallerolla on aivan samanlainen turkki kuin meidän karvakaverilla pentuna. Värikin melkein täydellisesti samanlainen. Meidän on kyllä hieman isompi ja lurppakorvainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kivaa! Minkä rotuinen tuo teidän hauveli on? :o)

   Poista
  2. Täydellisen sekarotuinen:) Kääpiösnautseri, japanin chin, kääpiöpinseri, bolonka. Melko cocktaili mutta aivan täydellinen paketti :D

   Poista
  3. Okei, kuulostaa hauskalta! :o)

   Poista