8/03/2012

030812Norsu koriste, kaksi pientä lelua, käsinneulottu pienoinen villatakki, Aarikan keltainen peltitarjotin, Vegeta kasari jonka sisällä lankakeriä, sekä 7 Aarikan lammas servettirinkulaa.
Jo jonkin aikaa olen kokenut tuskaa, miettiessäni tavarapaljouttani. Muutto lähenee, ja kohta pitäisi taas raahata tavarapaljous seuraavaan paikkaan. Miten voi ihmisellä olla niin kamalasti roinaa. Sitä taitaa olla tämä ihminen keräilevää sorttia.
Tiistaina marssin uudelle kirpputorille ja laitoin itseni jonoon. Pakko päästä osasta tavarasta eroon, pakko. Kysymys kuuluu, mistän sitä tavaraa sitten kertyy? Siihen on tuo samainen paikka syyllinen. Paikka jonne tiistaina marssin. Sen lisäksi, että raapustin itseni paikkajonoon, tein myös löytöjä. Pois raahauduin kainalossani erinäinen armeija uutta tavaraa kotiinviemiseksi.

Otetaan huomioon kuitenkin se, että tuosta läjästä pulitin reilu 20 euroa. Huomatkaa Vegeta- kasari.

4 kommenttia:

 1. No onhan ne upeita löytöjä! Ja sinähän teet ihan juuri tilaa uusille löydöille;)

  Mulla on ihan sama tuska juuri päällä ja mietin itsekin, minne sitä menisi myymään ylimääräistä tavaraa. Meillä ei ole kiinnitetty kaappeihin huomiota aikoihin ja ne pursuavat pahasti.

  VastaaPoista
 2. aika tavaran palkitsee! Tuo kattila on kyllä superhieno!

  VastaaPoista
 3. Kiki: Joo, tykkään varsinkin tosta kasarista!
  Semmonen tavaranhävittäminen säännöllisesti on varmaan paikallaan joka taloudessa!! voi kumpa sen muistaisi! :) tai vaikka periaatteella "jos kaksi tavaraa tulee sisään, kaksi lähtee pois" :)

  kerttu: se on niiin! ja kattilaa rakastan jo nyt!

  allu: eikö olekkin, ei tollasta voinut kauppaan jättää! :)

  VastaaPoista