8/27/2012

270812


Vapaapäivä alkoi teellä ja dallaspullalla. Ihana oli herätä omassa uudessa pesässä. Rauhallinen olo. 

Laitoin lenkkarit jalkaan ja taapersin järjestämään kirpputori pöydän. Salaa vilkaisin viereiseen pöytään, jonka reunaan ilmestynyt lappu ilmoitti tavaroiden olevan puoleen hintaan. Vaivihkaa keräsin kainalooni kasan tarpeettomia esineitä ja menin kassalle. Taas se kävi. En vain voinut jättää. Kaikki alla oleva viidellä eurolla.
Lopuksi vielä ihana yllätys, jonka tänään sain. Tuliaisia Helsingistä. Ihania marikortteja ja luukpuukki. Kiitos varamamma. Tiedät todella mistä pidän. 
6 kommenttia:

 1. oi, hienoja löytöjä ja tuliaisia!

  ja niin se menee, että kun jotain lähtee ulos, tulee aina jotain tilalle :D kuten kävi minullekin lauantaisella kirppiksellä, jossa jäin jopa vähän miinuksen puolelle, kun aloin ostamaan viereisestä pöydistä. mutta ei se mitään, mulle jäi kyllä vaan hyvä mieli, tein hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
 2. Se on ihan totta kyllä! Saman verran sisään, kun just on saanu roudattua ulos! :o)

  VastaaPoista
 3. ;) näinhäön se menee! Kivoja tavaroita taas olet ostellut ja saanut tuliaisiksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä sulla siellä. Ja mitä löytöjä! Ihanat henkarit ja mikä amppari nukke... Mikä on lookbook? paljastan tyhmyyteni...

  VastaaPoista
 5. anne s: Marimekon lookbookki on ainaki semmone, mis esitellään niht vaatteita mallien päällä, ja kaikenlaisia tunnelmakuvia yms löytyy lehden sivuilta. :)

  Allu: Jonna on varamamma!

  VastaaPoista