4/04/2013

040413Kaksi uutta rakkauttani. Paikallisen Lidlin paistopisteestä ostettu croissantti. Sekä, vielä suurempana herkkuna granaattiomena! Suorastaan koukuttava kapistus tuo pyöreähkö. Niin hyvä eväs kouluunkin. Maistakaa ihmeessä jos ette ole vielä tutustunut!

6 kommenttia:

 1. Valaisehan minua tuon ompun syönnissä? Miten miksi ja milläkeinon? Mulla sulle yks croissant vinkki: esim s-marketeissa kylmähyllyssä sellanen pikku purkki joka näyttää vähä säilykepurkilta, siinä taitaa lukee danerolle tai jotain sellasta. Siinä on taikina kuuteen croissantiin. Sairaan hyvää!!

  VastaaPoista
 2. Nam molemmmat! :)


  -J-

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tässä ihan lähellä Lidlin paistopiste, ja nuo croisantit ovat herkullisia. Ja nuo purkkicroisantit ovat myös tosi hyviä, mutta minun mielestäni kaikkein parhaimpia ovat pakastealtaasta löytyvät Rainbow-croisantit. Pussissa on kuusi valmista raakacroisanttia, jotka paistetaan uunissa. Huomattavasti helpompikin kun tuo purkkijuttu kun niille ei tarvitse tehdä mitään ennen uuniin laittoa, ja se pussi maksaa VAIN 1,99€!!! :oD

  VastaaPoista
 4. Tuota rainbowta pitää testata! Eiks ne oo tosi vähärasvasia ;)

  VastaaPoista
 5. kiitos vinkeistä!! mille se granaattiomppu maistuukaan

  VastaaPoista
 6. anne: granaattiomena kannattaa leikata puoliksi, sitten puolikas omena esim. kolmeen lohkoon. Sitten lohkokerrallaan syödään punaiset osat!
  helene:Kiitos croissant vinkistä!
  kerttu: granaattiomena on ihanan raikasta, hieman kirpeä säväys

  VastaaPoista