4/04/2013

040413



Kaksi uutta rakkauttani. Paikallisen Lidlin paistopisteestä ostettu croissantti. Sekä, vielä suurempana herkkuna granaattiomena! Suorastaan koukuttava kapistus tuo pyöreähkö. Niin hyvä eväs kouluunkin. Maistakaa ihmeessä jos ette ole vielä tutustunut!

6 kommenttia:

  1. Valaisehan minua tuon ompun syönnissä? Miten miksi ja milläkeinon? Mulla sulle yks croissant vinkki: esim s-marketeissa kylmähyllyssä sellanen pikku purkki joka näyttää vähä säilykepurkilta, siinä taitaa lukee danerolle tai jotain sellasta. Siinä on taikina kuuteen croissantiin. Sairaan hyvää!!

    VastaaPoista
  2. Nam molemmmat! :)


    -J-

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on tässä ihan lähellä Lidlin paistopiste, ja nuo croisantit ovat herkullisia. Ja nuo purkkicroisantit ovat myös tosi hyviä, mutta minun mielestäni kaikkein parhaimpia ovat pakastealtaasta löytyvät Rainbow-croisantit. Pussissa on kuusi valmista raakacroisanttia, jotka paistetaan uunissa. Huomattavasti helpompikin kun tuo purkkijuttu kun niille ei tarvitse tehdä mitään ennen uuniin laittoa, ja se pussi maksaa VAIN 1,99€!!! :oD

    VastaaPoista
  4. Tuota rainbowta pitää testata! Eiks ne oo tosi vähärasvasia ;)

    VastaaPoista
  5. kiitos vinkeistä!! mille se granaattiomppu maistuukaan

    VastaaPoista
  6. anne: granaattiomena kannattaa leikata puoliksi, sitten puolikas omena esim. kolmeen lohkoon. Sitten lohkokerrallaan syödään punaiset osat!
    helene:Kiitos croissant vinkistä!
    kerttu: granaattiomena on ihanan raikasta, hieman kirpeä säväys

    VastaaPoista