1/05/2013

050113


Hei kuomaset. Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, koneellakin olen tainnut vähemmän nyhjöttää. Vihaan sitten sitä iltahämärää ja huonoa kuvaamistaitoani. Innostus kuvaamiseen on nollassa, ja näin ollen niin erivähän juttuja tulee tännekkin laitettua. 
Muiden blogeja kyllä ihailen, ja kuvia. Imen itseeni kaikkea ihanaa, olo kun on niin kovin synkkä muuten, ainakin hetkittäin. 

Tänään on kaupalla kuitenkin ollut oikeinkin veikeä myyjäsnaikkonen vihreissä housuissaan. Muutaman mummelin mielestä on ollut oikein kutkuttavaa tavata minut tänään. Kyllä minä vaan sanon, notta on oikein riemastuttavaa, jos housujeni ansiosta olen saanut mummeleille paremman lauantain.

p.s keikuin tänään myös näyteikkunasta, ettei tiedä jos vaikka pappojenkin mieleen on jäänyt myyjä vihreissä housuissaan :o)
p.p.s Tervetuloa uusille lukijoille!
3 kommenttia:

 1. onnea uusille housuille ! Tuovat mieleen hangen alla uinuvan kevään ;=)

  VastaaPoista
 2. Millon tuut tänne meille? Skanssissa oli yhessä kaupassa vaikka minkävärisiä housuja, kokeilin kirkkaankeltasia, mutta oli liian pinkeet, (hups, jouluna tullu syötyä). Onnea tosiaan uusille housuille, nehän on hyvät jos tuo iloa muillekkin, kun käyttäjälleen. t. K-kummi

  VastaaPoista
 3. Kerttu: kiitos, kevättä taitaa ollakkin jo rinnassa itse kullakin!

  Rakas K: olisi kiva tulla vierailulle, ja tulenkin kun on mahis!

  VastaaPoista