1/14/2013

140113


Heipparallaa te! 
Kirppiksiä on kierrelty ja jotain on tarttunut haaviin tämän kylän kirppuisilta toreilta! Tuohijutut löytyivät viiskytsenttiä kappaleelta ja tuo oikein sievä peltipurkki lähti eurolla! Peltipurkkejahan ei tällä matamilla vielä tarpeeksi ole. 
Kerrompa teille myös erään asian, olen säästänyt (joo, luit oikein ja kuulostaa vähän naurattavalta) rahaa jonkinmoiseen säilytyskommuuniin, säilytystilaa kun ympärillä on hivenen harvahkonlaisesti. Nyt on rahat koossa, perjantaina aion täräyttää siihen isoon ruotsalaiseen, ja ostaa jonkinmoisen kaapin, säästöistä huolimatta varmaan halvimman mahdollisen. Uskokaa tai älkää, oikein odotan perjantaita, ja sitä että saan tavaroita järjestykseen. 
Että semmosta tällä kertaa, ja nyt lähden Koo- Pekkaan, kun siellä näyttäisi olevan eurolla kaikenmoista purtavaa! ADIOS. 


PS.  Lukunakki: Anna Pihlajaniemen Adoptiomatka

4 kommenttia:

 1. kivoja juttuja kirppikseltä.onko nuo tuohivirsut lapsen vai?
  Voi kun kerkiis lukemaan jotai muuta kuin tenttikirjoja...no viikon päästä kyllä,kun alkaa reilun viikon loma =)

  VastaaPoista
 2. tuosta nakista: luin tuon naisen blogia sillon kun se odotti sitä adoptiolasta, varmaan vuoden tai kaks, en oo lainannu kirjaa ku aattelin että onko lyhennelmä siitä. Tosi mielenkiintonen ja itkettävä :)
  purkeista: meikällä on peltipurkeille jo oma säilytyskaappi ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo tuohikengät! Voi kun löytäisin meillekin tuollaiset jostain :)

  Blogistasi löytyy paljon muutakin ihanaa ja kaunista, että jäin lukijaksesi samantien :) tervetuloa käymään vastavierailulla blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Kerttu: Tuohivirssut ovat lapsen, ja aika pienet! :o)

  Anne s: itsekkin pitäisi hankkia oma säilytyskaappi pian purkeille, vaikkakin suurinosa purkeista on käytössä siellä sun täällä! :o) pelttikset on huippua!

  Katja: Ihana että löysit blogiini, ja tervetuloa seurailemaan!<3

  VastaaPoista