1/06/2013

060113


Eilen laitoin paikkoja puhtoiseksi, joten olipa tänään kiva herätä uuteen aamuun. Siinähän se meni viimeinen lomapäivä, kuin huomaamatta. Päivällä aurinko uskaltautui pilkistämään pilviverhon takaa, joten tämä martta nappasi heti muutaman kuvan pesästään.
Iltaa istuttiin kodalla ystävien kanssa, ja sekös sai hetkeksi mielen unohtamaan huomisen koulupäivän.

ps. huomatkaa uusi gebardi laiskottelutyyny

6 kommenttia:

 1. Ihanann näköstä. Koko koti näyttää ihan uudelta!

  VastaaPoista
 2. ihana divaani :D ps. päädyssä oleva selkänojapatja kuuluu laittaa toisen selkänojapatjan taakse, pysyy paremmin paikallaan... pps. äitin neuvo :D:D

  VastaaPoista
 3. ihana tyyny ja keväinen koti,paitsi nuo joulujämäkarkit ;)

  VastaaPoista
 4. Muutes tuosta kerrostarjottimesta... mie oon keränny tollasta materiaalia olevia ihan yksinkertasia tarjoiluastioiks. Ne vaan jotenki on niin hellyttäviä!

  VastaaPoista
 5. Anne s: kiitos!
  Toi kerrostarjotin on jo edesmenneen mummuni perintöä, että jotakin tunnearvoa myös mukana! oot oikeessa, että ne yksinkertaiset samanmoiset on tosi ihania, en itte oo löytäny koskaan :)

  mamba: Kiitos :) joo muistan kyllä kui sen kuuluu olla, en vaan jaksa olla sitä kokoajan laittamassa kun ihmiset siinä möllää :)

  Kerttu: Kiitos aina niin piristävistä kommenteista! :)

  VastaaPoista
 6. No sittenhän se tosiaankin on arvokas!! Muistan ostaneeni varkauden ekotorilta muistaakseni 20 senttiä kpl, 2 tarjotinta, joissa toisessa on nimikirjainkaiverrukset. Se on kyllä semmonen paikka, missä arvostetaan täysin eriasioita kun minä. Kaikki mitä en ikinä ostas, on tosi kallista, ja sit ihania helmiä melkein ilmaseks. Myös peltipurkkeja oon sieltä ostellu ja sarviksen astioita.

  VastaaPoista